Gratis Apps België

by Appgeneration Software

Category
Utilities
Gratis Apps België for iPhone / iPad
App store rating

4.5
App points
 
66%
iPhone / iPad

Version 1.8.0

Size Unknown

Gratis Apps België app screenshot

Description

            Onze ‘Gratis Apps’-app biedt u de leukste betalende apps voor een beperkte tijd GRATIS aan! Dit soort promoties worden ons natuurlijk niet zomaar in de schoot geworpen: dagelijks hebben wij contact met ontwikkelaars en uitgevers en kunnen wij hen overtuigen hun betalende app(s) voor een korte periode gratis aan te bieden. In ruil hiervoor krijgen zij meer downloads en bijgevolg ook meer bekendheid. Een win-win situatie dus waar u als gebruiker van ‘Gratis Apps’ mee van profiteert. U spaart geld uit door een betalende app te downloaden op het moment waarop ze tijdelijk gratis wordt. Én u hoeft zelf niet meer naar promotie-acties te zoeken want dit doen wij met plezier voor u! Verder kan u ook kijken wat de prijs was voor de actie of erna, om te zien of u een goede korting hebt gekregen.

Wij garanderen u dat wij minstens één betalende app per dag gratis kunnen aanbieden, maar vaak zijn het er meerdere per dag. Ook waken wij over de kwaliteit van de apps (enkel de beste apps worden geselecteerd), zodat u altijd de meest bruikbare en de leukste apps gratis kunt downloaden. Gratis apps zullen ook gepromoot worden, maar enkel als ze goed ontvangen werden en we denken dat onze gebruikers de apps echt leuk zullen vinden.

KENMERKEN:

- De beste kortingen in de Belgische App Store.
- U kan de prijs voor en na de promotieactie zien zodat u exact weet hoeveel geld u hebt uitgespaard.
          
...

App stats

This app has a 4.5 star rating (1111 ratings). It occupies the 98839th position in our ranking with 66 points. It is among the 5% best ones of its category and among the 5% best ones of the overall top.

Other apps from Appgeneration Software

© App Decide 2013. All Rights reserved

iPod, iPhone, iPad, and iTunes are trademarks of Apple Inc. AppDecide.com is not affiliated with Apple Inc. Promo content provided courtesy of iTunes.

Design by: Way2concept

Powered by: appgeneration